Onderwijs avonden: Burning Heart

Belangrijke Mededeling:

Ook bij Gebedshuis Amersfoort zullen we ons aan de richtlijnen van de overheid rondom corona conformeren. Burning Heart zal daarom zo lang het nodig is niet doorgaan.

Jezus beter leren kennen

Vanaf 20 maart 2020 starten we met – vooralsnog – elke 3e vrijdagavond van de maand een onderwijsavond vanuit het gebedshuis.flyer We zijn echt enthousiast om deze avonden te gaan geven, omdat we ervaren dat dit het belangrijkste is waar we tot nu toe mee zijn uitgestapt in dienstbaarheid aan de gemeente van God in onze regio!

In het hart van gebed, dus ook van het gebedshuis, staat het verlangen om God beter te leren kennen. De primaire reden om God te zoeken, is om God zelf te vinden, om Zijn karakter en Zijn wil beter te leren kennen. In de afgelopen 8 jaar dat we met een groep mensen onderweg zijn geweest om Jezus beter te leren kennen, heeft Hij die zoektocht ook steeds beloond met kleinere en grotere openbaringen.

In de afgelopen 2 jaar ervaren we dat de Heer ons terugbrengt naar de eenvoud van Gods Woord. We zijn diep geraakt door de hoop van Jezus’ terugkomst, in de Dag van de Heer. En we worden stevig uitgedaagd door de prioriteiten die Jezus en de apostelen leggen op een leven als ‘vreemdelingen en bijwoners’, terwijl we ons leven neerleggen omwille van Jezus’ Naam. De motivatie die de eerste Kerk had wil God herstellen, door ook hun perspectief weer te herstellen.

Voor wie zijn deze avonden?

Deze onderwijsavonden zijn bedoeld voor iedereen, jongeren én ouderen, die verlangen naar een dieper begrip van de fundamenten van onze Bijbelse hoop. Wat belooft Jezus ons als we tot Hem komen? Waarom is bekering nodig, wat betekent het om Hem te volgen en hoe zit het met de terugkomst van Jezus en alles wat daarover in het Woord staat?

  • Wil je een beter begrip van het grote plaatje in Gods Woord?
  • Verlang je te begrijpen waarom er nog steeds lijden is, ook in het leven van gelovigen?
  • Wil je mee ontdekken waarom de Dag van de Heer zo belangrijk is in de Bijbel?
  • Wil je een brandend hart ontvangen, omdat Jezus’ plannen en beloftes echt gaan leven in je hart?

Kom dan naar de onderwijsavond, en wandel met ons mee terwijl Jezus deelt van Zijn hart en plannen, vanuit Zijn Woord!

Vanwege de beperkte grote van onze eigen ruimten, vragen we je om je aan te melden. Dat kan onderaan deze pagina. Mocht dat nodig zijn, dan zullen we uitwijken naar een ruimere zaal. We houden je daarover op de hoogte.

Wat kun je verwachten op deze avonden?

Onderwijs
Het belangrijkste onderdeel van deze avonden is onderwijs vanuit het Woord en herontdekken dat de dag van de Heer en de terugkomst van Jezus de centrale hoop van de Bijbel is.

Aanbidding
God is het waard om aanbeden, verhoogd en geprezen te worden. Daarom nemen we graag tijd om Hem onze onverdeelde aandacht te geven.

Gebed
Omdat we daders van het Woord willen zijn, nemen we tijd om te reageren op wat God spreekt en van Zichzelf laat zien. Dit doen we op verschillende manieren.

Praktische gegevens

Locatie: Rossinistraat 7, Amersfoort
Wanneer: Elke 3e vrijdag van de maand
Eerst komende keren: 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni
Tijd: 20:00 uur – 22:00 uur
Zaal open: 19.45 uur

PR materiaal

Bekijk en download de flyer

Als je graag flyers per post wilt ontvangen, laat het ons dan even weten via het contact formulier, we sturen ze dan naar je toe.

Inschrijven Nieuwsbrief GA